Apple планира да започне производството на линията смартфони iPhone от

...
Apple планира да започне производството на линията смартфони iPhone от
Коментари Харесай

Новият iPhone ще започне да се произвежда през второто тримесечие на 2018 г.

Apple възнамерява да стартира производството на линията смарт телефони iPhone от идващото тримесечие на настоящата година. Компанията се стреми да избегне индустриални проблеми с TrueDepth камерите, макар които през ноември предходната година въпреки всичко беше пуснат iPhone X.

Ако Apple стартира производството в идващите три месеца, най-вероятно това ще помогне за ускорение на датата на представянето на смарт телефоните, оповестява DigiTimes. Пробната партида ще се появи в лимитирани количества, с цел да се разпознават всички недостатъци на устройствата преди да стартира всеобщото произвеждане.

Съдейки по многочислените отчети, още преди стартирането на смарт телефоните iPhone X е имало проблеми с работата на TrueDepth камерата. По-специално е зародил проблем с точковия модул „Romeo“, сглобяването на който е лишило доста време. Точковият модул е най-важния съставен елемент в камерата, който проектира повече от 30 хиляди невидими лазерни точки за основаване на точни модели на лицето на потребителя.

Предполага се, че сега Apple работи над основаването на три нови смарт телефона от линията iPhone, които ще бъдат оборудвани с TrueDepth камери. Единият от тях евентуално ще получи 5.8-инчов OLED-дисплей, като при iPhone X, а второто устройство – 6.5-инчов OLED-дисплей и най-после третият смарт телефон ще получи 6.1-инчов LCD екран и ще бъде по-скъп спрямо останалите разновидности. С TrueDepth-камера също се възнамерява да е оборудван и iPad, който ще бъде разгласен на конференция на 27 март.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР