Apple планира да увеличи инвестиционните си планове в САЩ до

...
Apple планира да увеличи инвестиционните си планове в САЩ до
Коментари Харесай

САЩ: Apple увеличава инвестициите си до 430 млрд. долара за 5 г.

Apple възнамерява да усили капиталовите си проекти в Съединени американски щати до 430 милиарда $ през идващите пет години, като съобщи, че това ще сътвори към 20 000 работни места, съобщи БГНЕС.
Актуализираният проект включва над 1 милиард $ за нов кампус и инженерен център в региона на Изследователския триъгълник в Северна Каролина.
 Проучване: Apple и Гугъл събират потребителски данни на всеки 4.5 минути Проучване: Apple и Гугъл събират потребителски данни на всеки 4.5 минути
Moбилнитe Аndrоіd ycтpoйcтвa и cмapтфoнитe іРhоnе изпpaщaт пoтpeбитeлcĸитe дaнни ĸъм cъpвъpитe нa Аррlе и Gооglе cpeднo нa вcяĸo 4.5 ми...
Apple също по този начин възнамерява да влага " десетки милиарди долари за създаване на силиций от последващо потомство и 5G нововъведения в девет щати на Съединени американски щати ", се споделя в изказване. Калифорнийският софтуерен колос съобщи, че усилва задачата си от 2018 година от 350 милиарда американски вложения, откакто Конгресът одобри мярка за понижаване на налозите върху репатрираните облаги за американски компании.
„ В този миг на възобновяване ни към американските нововъведения и произвеждане с инвестиция, достигаща общности във всичките 50 щата “, съобщи основният изпълнителен шеф на Apple Тим Кук.
„ Създаваме работни места в авангардни области - от 5G през силициево инженерство до изкуствен интелект - влагаме в идващото потомство новаторски нови бизнеси и в цялата си работа, изграждайки към по-зелено и по-справедливо бъдеще. “ Новината идва с Apple и други софтуерни колоси, които са изправени пред засилен антитръстов надзор за възходящото им доминиране в основни стопански браншове, което се е нараснало по време на пандемията. Големите софтуерни компании също са наранени от данъчна промяна както в Съединени американски щати, по този начин и в международен мащаб.
Apple съобщи, че е " най-големият поданик в Съединени американски щати " и е платил съвсем върху облагата през последните пет години.
 Нова технология на Apple към този момент ще разпознава лицето и с маска Нова технология на Apple към този момент ще разпознава лицето и с маска
Apple работи по изцяло нова система за лицево различаване. За патента за технология, регистриран от Службата за патенти и търговски м...
Компанията съобщи, че е на път да реализира задачата си от 2018 година да сътвори 20 000 нови работни места в Съединени американски щати до 2023 година и че с последния ангажимент чака да сътвори нови 20 000 през идващите пет години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР