Apple обяви датата на презентацията, на която ще бъдат представени

...
Apple обяви датата на презентацията, на която ще бъдат представени
Коментари Харесай

Apple ще представи iPhone 14 на 7 септември

Apple разгласи датата на презентацията, на която ще бъдат показани разнообразни нови артикули за необятната аудитория, в това число серията iPhone 14. Събитието ще се организира в кампуса на компанията в Купертино на 7 септември в 10:00 ч. локално време (20:00 ч. българско). Представянето ще може да се гледа онлайн на формалния уеб страница на Apple, както и в канала на компанията в YouTube.
 

Apple организира онлайн презентации от 2020 година насам, от началото на пандемията от ковид. Тази година обаче компанията е поканила посетители, които ще могат да следят събитието непосредствено в кампуса на Apple в Калифорния.
 
Очаква се компанията да пусне четири версии на iPhone тази година. Смартфоните ще получат усъвършенстван хардуер, в това число камери, а по-скъпите модели iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще имат по-малък разрез в горната част на екрана спрямо моделите от настоящето потомство. Цената на новите iPhone-и към този момент остава мистерия, само че евентуално ще се увеличи заради сложността на веригата за доставки и високата инфлация.

На идното събитие се чака да бъде показан и нов смарт часовник, който евентуално ще се назовава Apple Watch Series 8. Миналия месец се появиха клюки, че Apple се готви да пусне по-скъпа " професионална " версия на умния часовник, само че няма публично удостоверение. Възможно е да бъдат оповестени и нови слушалки AirPods.
 
Освен новите хардуерни артикули, Apple нормално показва окончателните версии на софтуерните си тяорениа от последващо потомство през септември. Това значи, че на представянето на 7 септември би трябвало да чакаме нови iOS 16, iPadOS 16 и др.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР