Apple обяви, че ще представи пред медиите новите си модели

...
Apple обяви, че ще представи пред медиите новите си модели
Коментари Харесай

Apple представя новите си модели iPhone в централата си на 12 септември

Apple разгласи, че ще показа пред медиите новите си модели iPhone, в централата си в Купертино, Калифорния, на 12 септември, заяви CNBC. Събитието ще бъде излъчено онлайн в уеб страницата на компанията. Apple употребява авансово записани видеа, с цел да показва смарт телефоните си от 2020 година насам.

Новите модели iPhone, евентуално под името iPhone 15, се чака да включват USB-C порт за зареждане, откакто Европейският съюз през октомври одобри знаков закон, който изисква всички мобилни телефони, таблети и камери, продавани в границите на организацията, да употребяват USB-C зарядно. Крайният период за осъществяване на това условие е 28 декември 2024 година Някои от новите устройства, които Apple ще показа, може да са направени от исполин, съгласно предварителните известия. Компанията може също по този начин да разгласи нови модели Apple Watch по време на събитието, в това число обновена версия на Apple Watch Ultra от висок клас.

Apple също по този начин нормално пуска новата версия на iOS за iPhone точно на събитието си през септември. Тази година софтуерът iOS 17 включва по-добър аутокорект и ново приложение за водене на дневник.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР