Apple обяви, че отваря първия си брандиран магазин в Индия

...
Apple обяви, че отваря първия си брандиран магазин в Индия
Коментари Харесай

Първият Apple Store в Индия отваря врати тази седмица

Apple разгласи, че отваря първия си брандиран магазин в Индия тази седмица. Apple Store ще отвори порти в Мумбай и компанията през лятото възнамерява да провежда безвъзмездни семинари Today at Apple с локални актьори.

Apple работи в Индия отдавна, само че преди този момент не е имало публични магазини на компанията в страната. Това ще се промени тази седмица, когато два магазина на Apple се отворят в Индия. Първият е в Мумбай и ще одобри първите си клиенти на 18 април, а магазинът в Ню Делхи – на 20 април.

Компанията твърди, че постройката е проектирана да бъде самостоятелна от изкопаемите енергоизточници. По-специално се отбелязва потреблението на доста слънчеви панели. Благодарение на това, Apple Store в Мумбай ще се зарежда 100% от възобновими източници. Самият магазин е на две равнища, като с изключение на комерсиална част, има и зони за семинари, лекции и презентации.

В деня на откриването Apple Store ще започва своята серия от събития Today at Apple Mumbai Rising. Местни актьори, музиканти и специалисти ще изнесат лекции за изкуството и по какъв начин през лятото продуктите на компанията ще оказват помощ за основаването на наличие.

Заедно с това Apple сподели, че в Мумбай работят повече от 100 чиновници, които приказват общо 20 езика. Вторият магазин на компанията в Ню Делхи също ще бъде отворен тази седмица. Apple по-късно ще разгласява публично прес-съобщение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР