Apple няма да пусне собствена кола по-рано от 2028 г.,

...
Apple няма да пусне собствена кола по-рано от 2028 г.,
Коментари Харесай

Анализатор: Не чакайте скоро кола от Apple


Apple няма да пусне лична кола по-рано от 2028 година, предвижда прочут анализатор
(снимка: CC0 Public Domain)

Не е загадка, че от няколко години Apple създава образован самоуправляващ се автомобил като част от плана Titan. Наскоро се появиха информации, че компанията може да пусне Apple Car през 2021 година, а съгласно други източници – през ​​ 2024.

Но известният анализатор Минг-Чи Куо показа още една прогноза, която не е толкоз оптимистична. Според него, умната електрическа кола на Apple ще излезе на пазара най-рано през 2028 година, заяви.

Минг-Чи Куо цитира три аргумента за своята „ далечна ” прогноза: несигурността по отношение на периодите, несигурността по отношение на доставчиците и спецификациите на автомобила и несигурността по отношение на конкурентоспособността на пазара за електрически автомобили.

за самоуправлявем автомобил датира от 2014 година Твърди се, че компанията създава личен електрически автомобил „ от нулата ”. Но в процеса на разработка породиха проблеми и в един миг Apple реши да се концентрира единствено върху софтуерната част. След като от Tesla, той пое контрола над плана.
още по тематиката
Apple има няколко мощни страни, само че те не постоянно работят, разяснява Минг-Чи Куо. Той дава за образец умната колонка Apple HomePod, която до момента безрезултатно се пробва да завоюва пазарен дял.

Освен това Apple би трябвало да наваксва закъснение – към този момент има няколко компании, които са в напреднал стадий в развиването на технологиите за електрически смарт коли или към този момент работят по основаване на модел за пазара.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР