Apple и Twitter са пред война.Илон Мъск заяви, че Apple

...
Apple и Twitter са пред война.Илон Мъск заяви, че Apple
Коментари Харесай

Мъск: Apple спря рекламите си в Туитър

Apple и Twitter са пред война.

Илон Мъск съобщи, че Apple е спряла по-голямата част от рекламите си в Twitter и упрекна компанията, че заплашва да отстрани обществената мрежа от своя магазин за приложения т.е. - притежателите на iPhone да нямат достъп до Twitter, написа.

Скандалът идва в миг, когато доста компании стопираха разноските си за Twitter на фона на опасения по отношение на проектите на Мъск за модериране на наличието в обществената мрежа. Мъск съобщи, че Twitter е отбелязал „ голям “ спад в приходите, обвинявайки деятелите, че оказват напън върху рекламодателите, написа news.bg.

В поредност от туитове в понеделник той упрекна Apple в „ цензура “. „ Apple в по-голямата си част е спряла рекламата в Twitter. Нима те ненавиждат свободата на словото в Америка? “ - разяснява предприемачът в обществената мрежа.

Нарастващото напрежение сред Apple и Twitter е неотдавна. Мъск разкритикува комисионата на Apple App Store за покупките в приложението, като я назова „ прикрит 30-процентов налог “ върху интернет. Той също по този начин ретуитна пародиен видеоклип на Epic Games, в който се загатва, че Apple има монопол върху App Store.

Преди това един от мениджърите в Apple, шефът на App Store Фил Шилер изтри акаунта си в Twitter след закупуването му от Мъск, малко откакто акаунтът на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп беше възобновен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР