Apple бе сред първите, които посегнаха на традиционния 3.5-милиметров аудио

...
Apple бе сред първите, които посегнаха на традиционния 3.5-милиметров аудио
Коментари Харесай

И OnePlus премахва аудио жака в предстоящия 6Т

Apple бе измежду първите, които посегнаха на обичайния 3.5-милиметров аудио жак при телефоните си. Снощи колосът разгласи, че стопира продукцията на iPhone 6s и SE, с което заби следващия гвоздей в ковчега на този вид свързване. Сега още една компания се отхвърля от аудио жака – OnePlus удостовери, че няма да го забележим в идния ѝ флагман.
„Трябваше да създадем нещо за усъвършенстване на потребителското преживяване. Понякога детайли, които обезпечават нещо, също могат да основат и проблеми. Не го вършим самоцелно и тъй като всички други го вършат. Просто имаме вяра, че в този момент е подобаващият миг за това, защото смяната ще бъде от изгода на множеството наши потребители“, изяснява шефът на OnePlus Карл Пей.

Той прибавя, че премахването на жака освобождава място за повече технологии. Така да вземем за пример, новия OnePlus 6Т би могъл да има „подобрен живот на батерията“. Флагманът се чака да разполага и с вграден в екрана скенер на пръстови отпечатъци.

Пей показва още, че множеството смарт телефон консуматори към този момент имат и безжични слушалки. Все отново, OnePlus ще включи в комплекта адаптер за чифт жични слушалки. Успоредно с това, китайците пускат и нови слушалки-тапи Bullets V2 , които са с USB-C свързване. Първата им версия дебютира по-рано тази година дружно с предния OnePlus 6.

Това решение оставя Galaxy Note 9 като един от доста дребното флагмани с обичайния 3.5-милиметров аудио жак.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР