Apple AirPods много бързо се превърнаха в един от най-разпознаваемите

...
Apple AirPods много бързо се превърнаха в един от най-разпознаваемите
Коментари Харесай

Стивън Койл, Apple AirPods Pro и с какво те изпреварват конкурентите на пазара

Apple AirPods доста бързо се трансфораха в един от най-разпознаваемите артикули на компанията, който трансформира дребните безжични слушалки в същинска фешън наклонност, която в следствие последваха и други производители.

Неотдавна Apple показа и AirPods Pro, които много трансформираха дизайна на първите два модела и прибавиха нови екстри и технологии.

След излизането им доста софтуерни издания и основатели на наличие в мрежата тестваха качествата на AirPods Pro и ги съпоставиха с тези на други артикули от този сегмент.

Повечето от тях заключиха, че AirPods Pro са много по-добри от първите модели AirPods, само че към момента изостават във връзка с звука, цената и живота на батерията по отношение на някои конкурентни модели.

Наскоро обаче композиторът и програмист Стивън Койл е провел един по-различен относителен опит и е открил, че AirPods Pro имат едно много значимо за хората от неговата промишленост преимущество.

То се крие в скоростта с която звуковия сигнал стига от телефона до слушалките - още известна като звукова инертност.

За сравненията си Койл е употребявал първите два модела AirPods, Beats Studio 3 и Sony WH-CH700N, които не са директни съперници на AirPods Pro, само че също за безжични слушалки.

Оказва се, че AirPods Pro възпроизвеждат звука със забавяне от единствено 144 милисекунди, до момента в който при първото потомство AirPods забавянето е с над 100 милисекунди по-голямо.

Въпреки че не е направена директна параленост с модели като Galaxy Buds или Freebuds на Huawei, бихме предположили, че AirPods Pro се оправят по-добре от тях, имайки поради, че по-рано тази година чухме недоволства във връзка с латентността на Galaxy Buds.

Това преимущество на AirPods Pro не е от кой знае какво значение за елементарните консуматори, само че пък е много значим миг за хората, които основават музика. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР