Апокалиптична картина с данни за България от ЕБР и СЗО

...
Апокалиптична картина с данни за България от ЕБР и СЗО
Коментари Харесай

Бойко Борисов отговори на Рашков: Всеки лот от Хемус е с банкова гаранция

Апокалиптична картина с данни за България от ЕБР и СЗО обрисува водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на станалия към този момент обичаен пладнешки брифинг на партията. Исономическата обстановка съгласно банката се утежнява, трети сме по смъртност в света от ковид, в този момент излязоха данните на СЗО, сподели Борисов.  " Какво прави кукловодът Радев следователно? Вади Рашков ", сподели Борисов и отговори и на обвиняванията на вътрешния министър за Автомагистрала " Хемус ".

" Тези сектори, които са подготвени, имат потребност от приемателен протокол. Това голямо строителство е оставено без да се зазими, сподели той. Ние сме го отбрани с банкова гаранция.

Аз банка нямам, съобщи още Борисов. Не мога да допускам, че дни преди избори има такава политическа офанзива против еднва партия. Наредили се към Радев и пердах по нас. В Банкя не дръзвам гол да се съблека, спим по спортен екип. Нито ще ни уплашат, нито нищо, сподели Борисов.

Той изясни, че има политическа принуда. " Вървят по къщите и плашат хората ", съобщи някогашният министър председател.

Само преди час получихте инструкии да ни питате за какво " Хемус " не върви, сподели Томислав Дончев.

Той напомни, че дълбоката логичност на конституцията е служебното държавно управление да провежда изборите, а не да взе участие в тях. За 30 години сме виждали доста, само че такова знамение не сме виждали, добяви Дончев.

Очевидно рецесиите тормозят доста кукловода Радев, Заниманието с кливити, измислици, няма да докара ди нищо положително. Това го гледахме. Пълен неуспех. Сега тъй като не знаят какво да вършат, работят по еднакъв метод, означи Даниел Митов. Той добяави, че Министерство на вътрешните работи взе участие директно в изборите. " Репресиите са метод да манипулираш изборния резултат ", добяви Митов.

Според него би трябвало да се води полемика за смяна на конституциата, с цел да не може повече да се случва " такава интервенция на президента посредством служебното държавно управление ".

Очаквайте детайлности!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР