Апоел (Беер Шева) победи с 3:0 гостуващия Апоел (Ашкелон) в

...
Апоел (Беер Шева) победи с 3:0 гостуващия Апоел (Ашкелон) в
Коментари Харесай

Aпоел загря за Лудогорец с убедителна победа в Израел

Апоел (Беер Шева) победи с 3:0 гостуващия Апоел (Ашкелон) в среща от първия кръг в група " С " на шампионата " Тото Къп " за Kупата на Лигата на Израел по футбол. Tреньорът Бачар Барак беше дал отмора на множеството от титулярите преди реванша от третия квалфикационен кръг на Шампионската лига против Лудогорец.

Домакините имаха предимство, само че откриха резултата едвам в 69-ата минута, когато Амир Халайла се разписа след подаване на Орен Битон.
Минута по-късно на терена се появи новото попълнение в състава на първенците Томаш Пекхарт. В дебюта си за клуба чешкият нападател асистира на втория гол на друга запаса Мохамад Гадир в 82-ата минута, а две минути по-късно Гадир оформи класическия триумф с глава след центриране на Дан Айнбиндер.

Лудогорец и Апоел се изправят един против различен в сряда от 21:30 часа. Израелците ще дойдат в Разград с задатък от 2:0 от първия мач.

Съставът на Апоел: Давид Гореш, Владимир Браун, Лоай Таха, Михаел Охана (70-Шир Цедек), Дор Ело, Орен Битон, Амир Халайла, Ноам Де'и (62-Мохамад Гадир), Матан Охайон, Махадан Ради (57-Дан Айнбиндер), Итамар Швиро (70-Томаш Пекхарт)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР