Апетитът е желанието да се приема храна, за да се

...
Апетитът е желанието да се приема храна, за да се
Коментари Харесай

8 храни, които потискат апетита

Апетитът е желанието да се приема храна, с цел да се задоволяват потребностите на тялото ни. Доста постоянно не сме гладни, просто си втълпяваме, че това е по този начин и започваме да ядем повече от колкото би трябвало. На всеки се е случвало единствено мириса на храна да сътвори възприятие на апетит.
Доста постоянно даже глада се бърка със жадност за вода, за това в случай че чувствате апетит прекомерно постоянно, можете да се опитате да заменяте храната с вода от време на време. Всяка жена е спазвала диети в някакъв стадий от живота си. Ние ще ви кажем кои са храните, които ще подтиснат апетита ви.
Ябълки и круши
Това са плодове, които съдържат доста пектин и надлежно всмукват вода. Също по този начин те са доста добър източник на сила. Пектинът предотвратява покачването на равнищата на кръвната захар, която кара тялото да има потребност от сладки артикули. Яжте ябълките необелени, тъй като в кората се съдържат най-вече антиоксиданти. Поставете си за цел да изяждате най-малко по 1 ябълка или круша на ден и ще видите резултатът.
Чия
Семената могат да всмукват 12 пъти размера си във вода, което ги прави доста засищащи. Хубавото при тях е, че са безвкусни, което ви дава опцията да ги добавите към обичаната си рецепта, без да се постанова да променяте усета и. Те съдържат извънредно доста потребни субстанции. Просто ги прибавете към утринното си мюсли и се насладете на страхотна, здравословна закуска.
Кафе
Ако желаете да намалите апетита си за къс интервал от време, то чашата кафе е съвършеният избор. Също по този начин то забързва металобизма и е потребно за здравето в умерени количества. Чрез него можете да премахнете непотребните мазнини и да потиснете апетита си.
Ядки
Ядките освобождават сила постепенно и последователно, тъй като съдържат доста потребни субстанции. Не прекалявайте с тях, тъй като те са една в действителност много калорична храна, само че за сметка на това, напълно малко са задоволителни, с цел да ви държат сити за дълъг интервал от време.
Месо
То съдържа огромно количество протеин и ненаситени мазнини, което значи, че се преработва по-бавно от организма. Няма значение какво месо приемате, то ще ви засити за дълго време, демонстрират голям брой изследвания. Дори обстоятелството, че сдъвкването му лишава повече време, основава възприятие за задоволеност и потиска апетита. Ето за какво, в случай че желаете да бъдете сити по-дълго време, консумирайте месо.
Канела
След последни изследвания, учени настояват, че канелата потиска апетита. Също по този начин тя оказва помощ за стопяването на подкожните мазнини. Тя не забързва метаболизма, само че за сметка на това контролира кръвната захар, т.е. потребността от сладко понижава. Карамфилът и джинджифилът също за подправки, които контролират кръвната захар и могат да бъдат добавени към доста предписания. Ето за какво, в случай че желаете да намалите апетита си по натурален метод, сприятелете се с тези подправки.
Овесени ядки
Ако се пробвате да свалите килограми, можете да се доверите на овесените ядки. Те са подобаващи, тъй като съдържат доста фибри, което ги прави засищаща храна. Те постепенно ще освобождават сила, само че това няма да докара до повишаване на кръвната захар. Ако непрекъснато чувствате апетит, то несъмнено няма да е зле да включите овесените ядки към менюто си. Имайте поради, че не са подобаващи единствено и само за закуска. Можете да ги употребявате и за следобедно похапване, както и да изпечете вкусни мъфини с тях.
Вода
Много постоянно, когато мислите че сте гладни, в действителност тялото ви има потребност от вода. Ето за какво, когато изпитате апетит, изпийте чаша вода. Вероятността да се почувствате по-сити незабавно по-късно е доста огромна.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР