“Апелирал съм към всички депутати да ги разгледат. има мнозинство

...
“Апелирал съм към всички депутати да ги разгледат. има мнозинство
Коментари Харесай

Все още можем да приемем еврото в срок, категоричен е Пеканов

“Апелирал съм към всички депутати да ги прегледат. има болшинство в Народното събрание. Трябва да бъдат признати законите, с цел да отговаряме на критериите - от тях зависи дали ще осъществим периода ”, разяснява Пеканов.

 

" В първите дни от въвеждането на еврото в Хърватия видяхме спекулативни дейности в търговски обекти. Това е главният проблем - обособени търговски субекти да употребяват опцията, с цел да покачват цените. Трябва да има ясни политики на другите регулатори - Комисия за защита на конкуренцията, КЗП, които да защитят крайния консуматор. Налагат се съществени санкции, което ще попречи на такива практики. Сигнали от жители и медии ще упражняват напън и ще бутат цените надолу ", разяснява Пеканов.

 

По думите му с приемането на еврото страната ни ще увеличи присъединяване си в процесите и ще имаме опция да използваме всички европейски принадлежности по време на рецесии.

Пеканов не сподели дали и какъв пост би заел в последващо служебно държавно управление на Румен Радев.

 

От Радомир Чолаков от ГЕРБ зависи дали законопроекта за надзор на основния прокурор ще бъде признат в този парламент. Председателят на правната комисия би трябвало да свика изключително съвещание. По думите му има опция това да се случи. Други значими закони, които касаят ПВУ също могат да минат на първо и второ четене, с цел да се отключат значими вложения.

 

" Пари ще получим тогава, когато сме постигнали резултати. Към момента са признати 5 от 17 закона ", изясни още Пеканов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР