Апелативният спецсъд отхвърли като неоснователен протестът на прокуратурата за промяна

...
Апелативният спецсъд отхвърли като неоснователен протестът на прокуратурата за промяна
Коментари Харесай

Пламен Бобоков остава на свобода срещу 1 млн. лева

Апелативният спецсъд отхвърли като безпочвен митингът на прокуратурата за смяна на мярката на Пламен Бобоков от парична гаранция в непрекъснат арест.

Определението на съда е дефинитивно, а Бобоков ще остане на независимост против парична гаранция от 1 млн. лева Бизнесменът е един от обвинените по следствие за противозаконен импорт и преправка на отпадък.

Претърсват жилища и офиси на П. Бобоков и брата на Пламен Узунов

По-рано Бобоков разяснява пред публицисти, че дейностите против него са за да бъде дискредитиран президентът.

Преди началото на съвещанието в апелативния спецсъда, той дефинира всичко като "груба операция ".

Бобоков прикани медиите да не се поддават на това и напомни, че дипломати се назначават по предложение на държавното управление.

Всичко е извадено от подтекст, ужасяващ съм. Чак в този момент разбрах, че задачата не съм аз, а президентът, разяснява Бобоков изнесените от прокуратурата диалози сред него и съветникът на Румен Радев - Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е.

Бизнесменът изясни, че си е писал даже с премиера и откри това за нещо обикновено. Обясни го с думите, че е обикновено бизнесът да си приказва с администрацията.

Колкото до познанството си с Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е, Бобоков съобщи, че те не били фамилни другари. За контракта на Приста Ойл с брата на Узунов, Бобоков изясни, че той бил един от общо към 5000 други на компанията.

Разкриха нов чат сред Бобоков и Узунов

Разследването за противозаконни боклуци, по което беше задържан, Бобоков си изяснява като мотив да бъде арестуван и го разгласи за небивалица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР