Апелативният спецсъд определи гаранция от 1 млн. лв. за ,

...
Апелативният спецсъд определи гаранция от 1 млн. лв. за ,
Коментари Харесай

Увеличиха гаранцията на Елена Динева

Апелативният спецсъд дефинира гаранция от 1 млн. лева за , съобщи БГНЕС.
Преди седмица Специализираният съд дефинира гаранция от 750 хиляди лв. на дамата до предприемача Васил Божков. Апелативният спецсъд промени това определение като усили размера на паричната гаранция на 1 милион лв..
 Божков: В България не остана корупция, единствено рекет, изнудване и закани Божков: В България не остана корупция, единствено рекет, изнудване и закани
" Поздравявам Прокуратурата за добре свършената работа! В България към този момент действително не остана корупция. Съществуват единствено рекет, изнуд...
Днес още обаче преди да бъде произнесено определението на Апелативния спецсъд, нейният юрист Людмил Рангелов сподели, че в случай че паричната гаранция остане същата – 750 хиляди лв., Динева няма да я заплати и ще остане в ареста, това е нейното решение. Законовият период изтича на 27 октомври и тогава самата прокуратура ще промени мярката.
“На досъдебното произвеждане тя има такива пълномощия. Просто сформира едно разпореждане, с което анулира тази мярка за неотклонение ”, съобщи юрист Рангелов и добави, че тогава се дефинира мярка “подписка ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР