Апелативният специализиран съд решава дали да остави за постоянно в

...
Апелативният специализиран съд решава дали да остави за постоянно в
Коментари Харесай

10 тома са доказателствата срещу Иванчева, събрани със СРС

Апелативният профилиран съд взема решение дали да остави за непрекъснато в ареста кмета на " Младост " Десислава Иванчева. Тя и другите двама арестувани са упрекнати за вземаме на рушвет в изключително огромни размери.

Оформени са 10 тома материални доказателствени средства, които са завършени от Специалните разследващи средства, употребявани по случая, както и 3 тома с очевидни материали по делото.

Десислава Иванчева сподели през днешния ден, че е виждала единствено 2 пъти предприемача Ваклин - веднъж в нейния кабинет, когато са разговаряли за това, че той ще направи повече градинки, както и още веднъж, който тя не помни.
Биляна Петрова, зам-кмет на " Младост ": Имахме един митинг в 7:30 ч, когато се видя, че кореспонденция, отново по този начин за оповестяване, не е догледана и вътре има нарушавания. В случая, тази комисия по метрология, скрита приватизация на някакви реститути, където би трябвало да има прелиминарен контракт от регионален шеф, а това не е направено. Здравко Здравков е пропуснал, а ние получаваме заповед за оповестяване, която не е законосъобразна и за това сме ги гледали постепенно и при неналичието на хора, някои неща са се забавили. Тази кореспонденция не е била нищо по-различно от останалите, аз даже да вземем за пример не я помня.  © Българска телеграфна агенция / Минко Чернев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР