Апелативният съд в Амстердам отхвърли почти всички искания на защитата

...
Апелативният съд в Амстердам отхвърли почти всички искания на защитата
Коментари Харесай

Ситуацията около Куинси Промес продължава да се затяга

Апелативният съд в Амстердам отхвърли съвсем всички претенции на отбраната за осъществяване на спомагателни следствия по делата против някогашния футболист на Спартак Москва Куинси Промес, оповестява ТАСС.

По-специално, съдиите отхвърлиха на юристите на Промес опцията да задават въпроси на съдия-следователя и да разпитат трима очевидци по делото за намушкването на братовчед му. По делото за контрабанда на опиати съдиите разрешиха да бъдат разпитани четирима белгийски очевидци. Това ще направи съдия-следователят. Исканията за приемане на известията от месинджъра му, както за достъп и обявяване на нови данни към случая бяха отхвърлени.

По-рано Окръжният съд в Амстердам призна Промес за отговорен по две каузи - нахлуване против братовчед му с нож и контрабанда на опиати. По първото дело той беше наказан на година и половина затвор, а по второто - на 6 години. По-късно футболистът беше разгласен за интернационално търсене. Адвокатите му апелираха решението пред Апелативния съд в Амстердам.

Промес беше арестуван в Дубай на 29 февруари. Според медиите той е упрекнат в причиняване на злополука. Този случай беше завършен на 1 май, само че по едно и също време с това футболистът беше арестуван по избор на прокуратурата в Нидерландия, която изиска екстрадицията му. По-късно се появи информация, че футболистът е освободен, стартира да играе за локалния футболен клуб Юнайтед и става гражданин на ОАЕ.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР