Апелативен съд претегля предложението на Доналд Тръмп да спре заповедта

...
Апелативен съд претегля предложението на Доналд Тръмп да спре заповедта
Коментари Харесай

Тръмп се стреми да спре заповедта за забрана в случай на намеса в изборите

Апелативен съд претегля предлагането на Доналд Тръмп да спре заповедта за лимитирано възбрана, пред която е изправен във федералния си развой за избори обвинявания в подривна активност.

Заповедта не разрешава на господин Тръмп да приказва против правосъдния личен състав, евентуални очевидци или офиса на специфичния прокурор. Понастоящем е в режим на изчакване.

Адвокатите на някогашния президент и сегашен любимец на Републиканската партия приканиха заповедта да бъде анулирана.

Но състав от трима съдии изглеждаше песимистичен по отношение на повдигането на ограничаването.

Триото назначени от Демократическата партия разисква и двете страни за най-подходящия метод за балансиране на съображенията за независимост на словото с честността и сигурността на участниците в углавен развой, който стартира идващия март.

След в началото чуване, което беше планувано за 40 минути, само че продължи повече от два часа, съдиите не издадоха неотложно решение.

Адвокатите на господин Тръмп оспориха това, което нарекоха опит за цензуриране на речта му в разгара на мощно оспорвана президентска акция.

Критиките на господин Тръмп към забърканите във федералния случай за изборите през 2020 година се случиха последно този уикенд, означават те.

На съботен избирателен протест в Айова, господин Тръмп назова специфичния прокурор Джак Смит, основният прокурор, участващ в тази ситуация, " подлудял " и " мразещ Тръмп прокурор ".

Той сподели също, че „ брачната половинка и фамилията на господин Смит ме презират доста повече от него “, на „ към 15 по канара от 10 “.

Това бяха видовете забележки, които арбитър Таня Чуткан, която следи делото за подривна активност при избори, се опита да ограничи, откогато издаде „ тясно скроена “ заповед за задръстване на глас предишния месец.

Нейното желание, сподели тя, е било да предотврати „ акция за клюка преди правосъдния развой “.

Тръмп получава заповед за задръстване при положение на интервенция в изборите през 2020 година Кой е корав арбитър по изборния случай на Тръмп?

" Заповедта е невиждана и основава ужасяващ казус за бъдещи ограничавания върху главните политически изявления ", сподели Джон Зауер, юрист на господин Тръмп апелативният съд на окръг Колумбия в понеделник.

Г-н Зауер твърди, че няма доказателства, че някой, забъркан в тази ситуация, е изправен пред „ непосредствена, чакаща опасност “ заради господин Тръмп.

Но тримата съдии от правосъдния състав, претрупан да преразгледа заповедта, притиснаха господин Зауер къде би трябвало да се тегли чертата за някогашния президент.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > " Ние не затваряме всички, които приказват ", сподели арбитър Патриша Милет. „ Това визира единствено краткотрайно речта по време на углавен правосъден развой от някой, който е упрекнат като нарушител. “

Г-н Тръмп има модел да прави „ политически тирада, ориентирана към дерайлиране или опорочаване на наказателноправния развой ", добави тя, акцентирайки скорошните смъртни закани на жена от Тексас към арбитър Чуткан.

" Ден по-късно той сподели, „ Ако ме преследваш, аз пристигам след теб “, беше отправена тази опасност “, сподели арбитър Милет. Заповедта на Chutkan обаче по някакъв метод.

" Не може да бъде, че той не може да спомене господин Смит ", сподели арбитър Корнелия Пилард на прокурорите в един миг. Името на специфичния прокурор е „ част от обществения списък “, сподели тя, и „ той сигурно има задоволително дебела кожа “.

Г-н Тръмп е изправен пред три точки скрит план за интервенция в преброяването на гласовете на президентската конкуренция през 2020 година и едно обвиняване за възпрепятстване на публична процедура. Бившият президент упрекна президента Джо Байдън и неговата администрация, че въоръжава правосъдната система на Съединени американски щати против него.

Г-н Тръмп е изправен пред общо 91 обвинявания в закононарушения по четири наказателни каузи. Той към този момент беше под заповед за задръстване в настоящия си развой за гражданска машинация в Ню Йорк.

Той атакува основния правосъден секретар на председателстващия арбитър Артър Енгорон в неговата платформа Truth Social в това случай и от този момент е санкциониран два пъти за нарушавания.

Статутът на тази заповед за възбрана обаче не е явен, защото беше краткотрайно анулирано от щатски апелативен съд в четвъртък.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР