Апелативен съд Пловдив потвърди мярката за неотклонение задържане под стража

...
Апелативен съд Пловдив потвърди мярката за неотклонение задържане под стража
Коментари Харесай

Пияният без книжка, който уби двама в Пловдив: Извинявам се, утрепах ги

Апелативен съд Пловдив удостовери мярката за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 19-годишния Огнян Дебелаков, който в края на предишния месец се качи пийнал и без брошура в кола, заби се със 150 км/ч в дирек и умъртви двама души. Магистратите решиха, че той е прекомерно рисков, защото да седнеш почерпен зад кормилото и да го направиш, без да имаш удостоверение за ръководство си е камикадзе осъществяване.

Младежът от ромски генезис помоли за домакински арест, само че настояването му не бе почетено. Думите му бяха: " Утрепах двама и се оправдавам ".

Спрямо Дебелаков е повдигнато обвиняване в това, че на 29 септември в Пловдив, при ръководство на лек автомобил " Опел Корса “ е нарушил разпоредбите за придвижване, и като недееспособен лидер, по несъобразителност, е предизвикал гибелта на две лица и междинна телесна щета на едно лице, като действието е осъществено в пияно положение – с централизация на алкохол в кръвта – 1,55 на хиляда, открито по надлежния ред – закононарушение по член 343 ал.4 във вр. алинея 3 прочие 1 прочие 4 и прочие 5 б. А прочие 2 и б. Б вр. алинея 1 б. Б прочие 2 и б. В във вр. член 342 алинея 1 прочие 3 от Наказателния кодекс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР