Апелативен съд – Пловдив остави без уважение като неоснователна жалбата

...
Апелативен съд – Пловдив остави без уважение като неоснователна жалбата
Коментари Харесай

Извергът Миланко, който уби жена си в Пловдив, системно тероризирал цялата рода

Апелативен съд – Пловдив остави без почитание като неоснователна жалбата на циганина Миланко Рангелов за смяна на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “ в по-лека и удостовери оставането му в ареста.

Припомняме, че против Миленко Рангелов е повдигнато обвиняване за това, че на 21.10.2020 година в дома му в Пловдив е предизвикал гибелта на дамата, с която живеел на фамилни начала.

Пловдивският апелативен съд реши, че от събраните досега доказателства – разпити на децата на обвинения, които са 9 на брой и съседи, резултати от извършен следствен опит и от съдебномедицинската експертиза на жертвата, има задоволително учредения да се направи извода, че е налице обосновано съмнение за съпричастност на арестувания към закононарушението, в което е упрекнат.

От показанията на децата му излиза наяве, че той ежедневно е злоупотребявал с алкохол, постоянно биел жена си и внушавал боязън у своите близки. От предходни осъждания на мъжа, както и от държанието му в обществото, съдът смята, че той е персона с висока социална заплаха и при по-лека мярка за неотклонение би могъл да повлияе на децата си да трансформират своите показания, както и съществува действителна заплаха да извърши закононарушение.

Делото се прегледа отдалечено посредством видеоконферентна връзка сред ареста, където беше обвиненият и зала №2 в съда, където заседаваха правосъдният състав, прокурорът и бранителят на обвинения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР