Апатията е основният ми конкурент. Хората вече нямат вяра в

...
Апатията е основният ми конкурент. Хората вече нямат вяра в
Коментари Харесай

Терзиев: Хората вече нямат вяра в политическата класа, не им е до избори

Апатията е главният ми съперник. Хората към този момент нямат религия в политическата класа. Не им е до избори. Според хората общината не работи за тях. Това съобщи в “Събуди се ” претендентът за кмет на София от ПП-ДБ и “Спаси София ” Васил Терзиев.

“Това е най-тъжното нещо, което видяхме по време на всичките си срещи ”, добави Терзиев.

Според него всички те му съперници в конкуренцията за кметското място в София са почтени.

„ Всичките съперници в борбата са почтени, определени от обособени структури и партии. Оценявам високо качествата на всички тях и се надявам да се получи един прекрасен конфликт на хрумвания, а не типичното отричане на всички други претенденти ”, акцентира той.

Терзиев разгласи, че той и екипа му се борят за победа на локалните избори.

По скалата от 1 до 10 Терзиев съобщи, че желанието му да завоюва изборите в София е 10. „ Играем за победа с целия тим ”, съобщи претендента за кмет.

Той уточни каква е повода да не се кандидатира за общински консултант:

„ Така сме решили. Имаме извънредно мощен претендент в лицето на Борис Бонев. От ден едно сме фокусирани върху безапелационна изборна победа. Преценили сме, че това е най-правилната структура и че имаме всички шансове да дадем нов подтик на София. Мисля, че няма потребност от мен в общинската листа ”, посочи Терзиев.

Относно това дали при възможен крах при събирането на мнизинство в общинския съвет имат подготвеност да повторят “сглобката ”, както при националното ръководство, Терзиев съобщи:

„ Ние сме споделили, че ще търсим тематични болшинства. Когато имаш положителни хрумвания, упованието ни е рационалните хора да поддържат най-хубавото за развиването на града. Ще търсим разговор за осъществяването на нашата стратегия – което включва да си приказваш с всички, показани в общинския съвет, без сделки ”.

На рецензиите против него отправени в последните седмици, Терзиев отговори, че екипът от районни кметове и общински съветници е добър. По думите ми са прекарали „ ужасно доста ” време на терен, с цел да се срещнат с проблемите на хората и да им предложат своите решения. „ Приемам всяка една рецензия. Всеки един от нас има какво да учи ”, увери претендентът.

Относно обвиняването на политикът Иван Костов в свое изявление, че Терзиев не съумява задоволително съответно да адресира предишното на фамилията си, той съобщи:

„ Виждам какво се случва на терен, когато сме с хората. Много хора, които са потърпевши от режима, пристигнаха и ни споделиха: „ Гледайте бъдещето. Не се връщайте непрекъснато в предишното ”. Ако оценяваш някого, е по-правилно да се види аз какво съм направил и всичките работни места, които съм основал и за какви полезности съм се борил ”, акцентира той.

Терзиев изясни, че при възможен неуспех на изборите, ще се занимава с социална активност и ще работи за „ богатството на града и България ”.

„ План „ А ” за момента е да се оправим добре на 29-и октомври. И по-късно четири години да покажем един друг модел на ръководство – транспарантно и отговорно ”, заключи претендентът за кмет.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР