Апартаментът ми е около 50 квадрата, всичко, което имам, е

...
Апартаментът ми е около 50 квадрата, всичко, което имам, е
Коментари Харесай

Иванчева: Какво означава `3 по 75`? А 15 000 какво значи?

Апартаментът ми е към 50 квадрата, всичко, което имам, е от родителите ми. Никога не съм била фризьорка, занимавах се с интернационален транспорт и имам някакви банкови сметки. 
 Биляна Петрова след килията: Бях не запомнила какво е топла вода  Малтретираха ни, унижаваха ни - това е перверзия, споделя Десислава Иванчева в първия си коментар отвън ареста  Освободиха Десислава Иванчева и Биляна Петрова от ареста
Това описа отстранената кметица на " Младост " Десислава Иванчева, която от през вчерашния ден е под домакински арест, откакто прекара над 8 месеца в килията като подсъдима за рушвет от 56 000 евро. 

Никога не съм виждала тези пари, не съм ги пипала, това е режисура, подхвърлени са ни в колата, с цел да бъдем набедени, съобщи Иванчева. Александър Ваклин въобще не ми е приоритет, фактът, че 4 пъти го запитвам по какъв начин се споделя, е ясно, че не го познавам, разяснява тя. Никога не съм желала пари от Ваклин, безапелационна бе отстранената кметица. 

За изтеклите СРС, в които Иванчева споделя " 3 пъти по 75 ", тя изясни: Мога да кажа доста разновидности, към този момент се развличам по какъв начин медиите разсъждават.

А за прокуратурата 15 000 какво значи - оферта да ме отстранят?, отговори с въпрос Иванчева, като цитира друго СРС.

По думите й 20 евро на квадрат значи цена за подаяние - за детски площадки, огради, осветяване, кой каквото има, каквото даде, сподели още тя. 

За третия обвиняем с изключение на нея и някогашната й заместничка Биляна Петрова - Петко Дюлгеров, Иванчева съобщи, че са се срещали доста пъти по разнообразни въпроси. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР