Aпартамент край морето за най-богатия водещ по телевизията Прочулият се като

...
Aпартамент край морето за най-богатия водещ по телевизията
Прочулият се като
Коментари Харесай

Скри ги в малкия си джоб в NOVA! Виктор Николаев се къпе в л...

Aпартамент край морето за най-богатия водещ по малкия екран

Прочулият се като заможен крал публицист Виктор Николаев продължава да уголемява империята си, написа " Ретро ". Това лято водещият на Здравей, България се сдобил с първокласна благосъстоятелност и в прилежаща Гърция, където години наред със фамилията му обичайно отмарят по няколко пъти годишно.

Почти през цялото лято Николаев бил забелязван в курорта Неа Мудания, който се намира на третия ръкав на полуостров Халкидики. Местните разясняват, че тв водещият харесал спокойното селце още преди години, само че най-сетне се решил да придобие апартамент там, вместо да заплаща непрекъснато за скъпи хотели.

Въпреки че курортът не е от най-пренаселените, въпреки всичко родни туристи разпознавали Николаев по плажовете в покрайнината. През целия летен сезон той си почивал в компанията на по-възрастната си брачна половинка Людмила, която е журналистка в БНР, както и с щерка им Дара, която е към този момент в тийнейджърска възраст. Докато двете обичани дами на Виктор нямали терзания и се наслаждавали на почивката си умерено, журналистът бил луд да се крие със слънчеви очила и шапки, с цел да не бъде разпознат на плажа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР