Апартамент гейт ще последва същата съдба като на Ало, Банов

...
Апартамент гейт ще последва същата съдба като на Ало, Банов
Коментари Харесай

Елена Йончева: Ще заметат Апартамент гейт като: Ало, Банов съм

Апартамент гейт ще последва същата орис като на " Ало, Банов съм ". Това провокира недоволството на хората. От Българска социалистическа партия ще апелират решението на прокуратурата по проблема " Ало, Банов е! ".

Това съобщи депутатът от левицата Елена Йончева, която на 30 януари показа на брифинг информацията за министъра на културата Боил Банов, която по думите й е корупционна скица.
Според Йончева, за абсурда " Ало, Банов е! " се приготвя същата орис като на абсурда " Ало, Ваньо ". Тогава проверяващият прокурор е получил като премия да стане началник на КПКОНПИ (Пламен Георгиев - б.р.).

В тази връзка от Българска социалистическа партия чакат и Апартамент гейт да бъде заметен по същия метод. Елена Йончева съобщи, че аудиозаписът и показаните документи в прокуратурата са били задоволителни за образуването на досъдебно произвеждане против министъра на културата Боил Банов.

Депутатът-журналист акцентира, че идната седмица от Българска социалистическа партия ще показват пред медиите спомагателни документи, които са получили от районното министерство (МРРБ), с цел да потвърдят закононарушението на Боил Банов.

На въпрос за какво не е посочила източника на своята информация в сигнала до прокуратурата, тя изясни, че Законът и Конституцията й разрешават да не посочва източника си.

Два пъти бях в прокуратурата, с цел да спомагам по случая " Ало, Банов съм ", сподели Йончева.

Тя обясни, че в случай че са поискали, от прокуратурата имат всички средства да се снабдят с истинския запис. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР