Аня Пенчева също пълнее като всички нормални дами. Затова пък

...
Аня Пенчева също пълнее като всички нормални дами. Затова пък
Коментари Харесай

Близки И Приятели Се Чудят Как Отслабна Толкова! Ето Я Голямата Тайна За Перфектна Фигура На Аня Пенчева!

Аня Пенчева също пълнее като всички естествени дами. Затова пък е доста проведена и има страшна воля. Хапне ли повече на посетители или по празници, незабавно по-късно стартира разтоварващия си режим и своята диета, на която не е изневерявала от години.

„ При мен казусът идва оттова, че съм по-скоро неорганизирана и нямам навика да спортувам постоянно. Но, когато реша, че към този момент съм се отпуснала тотално и ме е позор да се виждам в огледалото, ставам ужасно прецизна. Като боец съм “, смее се хубавата актриса.

Диетата на Аня Пенчева не е по никакъв начин комплицирана. Правилата в нея са единствено няколко като главното е да се яде към четири или пет пъти дневно, само че през минимум два часа разстояние сред храненията. Порциите са дребни, вид гурме, а подборът на храните е строго стеснен.

„ Отслабвам най-вече със свежи зеленчуци, доста салати и месо, по което няма и грам угоеност. Захарта я не помня напълно, като че ли въобще не съществува, а плодовете ги похапвам преди обед и в никакъв случай вечер. Пия доста вода и чай без подсладители “, изяснява Аня Пенчева.

Също по този начин тя се стреми да се придържа към законите на разделното хранене, въпреки и не напълно. Никога обаче не смесва месо с ориз или месо с картофи на едно хранене, защото това било пагубно за тялото и за всяко намаляване, написа разкрития.ком.

Твърди, че когато един път свикнеш на този режим, което лишава нормално няколко дни, започваш да се чувстваш доста по-енергичен и пресен в всекидневието си. „ Ако в действителност доста ми се яде нещо сладко, взимам лъжичка мед и съм подготвена. Не единствено вкусно, само че и ужасно потребно е “, споделя Аня.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР