Аня Пенчева реши да монетаризира любовта си със Стефан Данаилов.

...
Аня Пенчева реши да монетаризира любовта си със Стефан Данаилов.
Коментари Харесай

ПОШЛО: Аня Пенчева реши да изкара и някой лев от креватната си афера със Стефан Данаилов

Аня Пенчева реши да монетаризира любовта си със Стефан Данаилов. След като в своите записки преди няколко години Ламбо разкри, че тя му е била държанка и даже е направила аборт от него, в този момент Аня е подготвена със своя книга, отдадена на връзките им.

„ Такъв беше Ламбо “ е заглавието на биографията, която стартира с малко изречение, написано от дъщерята на актрисата Петя Дикова. „ Това е книга, която никоя щерка не желае да прочете от майка си “, написа водещата по отношение на събраните мемоари, които майка й събра сред две корици.

Из страниците на „ Такъв беше Ламбо “ Пенчева е запечатала своите истории, мемоари и страсти, които свързва с Данаилов. Двамата имаха буйна любовна връзка в края на 70-те, когато Аня бе прекомерно млада и бе при започване на сполучливата си кариера, а Стефан бе щастливо женен за брачната половинка си Мария, а ролята му на майор Деянов в сериала „ На всеки километър ” го бе трансформирала във всеобщ любим и секс знак. За връзката сред Аня и Ламбо години се говореше под сурдинка, до момента в който самият артист не написа автобиография и не разкри за пръв път обществено за интимните си връзки с Пенчева. Книгата му видя бял свят след гибелта на жена му Мария. Сега най-вероятно самата актриса, която също се трансформира в секс икона на Народния спектакъл разкрива своята позиция към пикантната история. Аня Пенчева се надява творбата й скоро да влезе за щемпел.

Новината за книгата идва близо две години, след гибелта на Стефан Данаилов. Последната година от живота си той постоянно бе в компанията на тогавашната си възлюбена. Именно тя въодушеви Ламбо да сложи в Народния спектакъл пиесата „ Актрисата ” и да се върне на сцената след дълга пауза. Самата Аня Пенчева бе в основната роля, а Ламбо играеше нейния застаряващ и болен ухажор. Уви, „ Актрисата ” се трансформира в неговата лебедова ария, само че той до последно бе окуражен да играе и действително бе на сцената до септември 2019-та – два месеца преди да се причисли към Небесния спектакъл. Стефан Данаилов планираше да изнася представления и откакто падна и претърпя тежка интервенция по промяна на ставата и даже игра няколко пъти. Ролята му позволяваше това, защото той се придвижваше на сцената с моторизирана количка.

Аня Пенчева и Стефан Данаилов възобновиха професионалните си връзки през лятото на 2018 година , когато в Царево тя му предложи да сложи „ Актрисата ”. Това стана, откакто съгласно осведомени артистът изискал амнистия от колежката си по тази причина, че преди години обществено разкри, че в края на 70-те години двамата са били любовници. След гибелта на брачната половинка си Мария през 2014 година в серия от изявленията Ламбо загатна, че е имал извънбрачна връзка с 15 години по-младата си колежка. В автобиографията си „ Романът на моя живот ”, излязла в края на 2017-та звездата от „ На всеки километър ” намерено призна, че Аня Пенчева е била единствената жена, която за малко да го разведе. Крайно неджентълменското и нетактично държание на Стефан Данаилов безусловно шокирало Аня Пенчева, която от години е омъжена за някогашния лекоатлет Ивайло Караньотов. Тя била толкоз афектирана на тогавашната си любовна тръпка, че не желала и да чуе за него, камо ли да го види онлайн или пък да го срещне в Народния спектакъл, където двамата от десетилетия работеха. Това предизвикало тогавашния разбивач на женски сърца да позвъни на някогашната си възлюбена и да я помоли за амнистия. В типичния сценичен жанр Ламбо даже споделил на Аня, че в случай че в този миг бил пред нея щял да падне на колене, надявайки се на състрадание. Ламбо защитил себе си, казвайки, че не очаквал нещо, което била обществена загадка години наред, да нарани толкоз надълбоко Пенчева. Неочаквано мъжът на Аня – Ивайло Караньотов показал взаимност с възрастния любовчия и убедил брачната половинка си да одобри извиненията.

Заварката сред Аня и Стефан става в края на 70-те по време на фотосите на комедията на Никола Рударов „ От нищо нещо ”. Тогава изгряващата красива актриса е едвам на 20 години и е студентка във ВИТИЗ, Ламбо към този момент е на върха на славата си и е трансферирал 35. Майор Деянов обаче си е спечелил славата на несломим плейбой, който непрестанно се залюбва на снимачната площадка с екранните си партньорки. Така пламва и секс случката сред него и младата Аня, която в бъдеще си печели славата на огромна изкусителка.

Филмът „ От нищо нещо ” е сниман в софийското село Трудовец, което се трансформира в любовно гнездо на Ламбо и по-младата актриса. Данаилов, който към този момент близо 15 години е женен за брачната половинка си Мария, хлътва като възпитаник по зеленооката студентка. Връзката им продължава няколко години с дребни спирания, настояват в арт средите. Но родните артисти още тогава съблюдават омерта – демонстрират взаимност към влюбените и не разрешават да изтече информация отвън гилдията. Затова и в действителност дълго време секс аферата на Ламбо и Аня Пенчева остава загадка даже и за брачната половинка му Мария, която научава за забежката му ненадейно от инцидентно подхвърлена имитация по адрес на двамата артисти в нейно наличие.

В началото на 80-те към този момент някогашната манекенка схваща за връзката на мъжа си с Аня и поставя завършек на изневярата. Следват извинения от страна на Ламбо, а в името на неговия престиж Мария си затваря очите и не желае бракоразвод. Данаилов и Пенчева се разделят, само че в действителност остават да играят дружно в Народния спектакъл, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР