AnTuTu представи своята класация на най-производителните смартфони, валидна за периода

...
AnTuTu представи своята класация на най-производителните смартфони, валидна за периода
Коментари Харесай

AnTuTu публикува месечния рейтинг на най-бързите Android смартфони

AnTuTu показа своята ранглиста на най-производителните смарт телефони, годна за интервала от 1 до 30 юни тази година.
В съпоставяне рейтинга за месец май, в класацията са настъпили съществени промени, в това число и в първата лидерска тройка.

От месечната ранглиста на AnTuTu са отпаднали смарт телефоните на Huawei с процесора Kirin 970. Те отстъпиха своето място на по-новите модели, основани на Snapdragon 845. В последна сметка, 9 от 10-те смарт телефона в новата ранглиста употребяват този чип на Qualcomm.

На първо място в новия рейтинг е класиран Xiaomi Black Shark с резултат 287 759 точки. На второ място е нашумелият последно време смарт телефон на Vivo с изскачаща камера – NEX , посочил резултат от 284 227 точки. Третото място е за OnePlus 6 , показал немалките 282 275 точки.



Четвъртата позиция е на Xiaomi Mi8, който е много по-бавен от геймърската версия. Петото място е на Smartisan R1, оставил зад себе си Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi Mix 2S, Samsung Galaxy S9 и Sony Xperia XZ2. Новият топ-10 на AnTuTu на най-производителните смарт телефони завършва с Android смарт телефона Nubia Red Magic. Това е единственият телефон от класацията, основан на процесора Snapdragon 835.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР