Антония Петрова ще разори мъжа си Ивайло Батинков, говорят близки

...
Антония Петрова ще разори мъжа си Ивайло Батинков, говорят близки
Коментари Харесай

Докара мъжа си до просешка тояга: Антония Петрова харчи като луда

Антония Петрова ще разори мъжа си Ивайло Батинков, приказват близки до тях.

Мис Крокодил не стопира да харчи парите на брачна половинка си. Постоянно го кара да прави скъпи покупки. Пръснали са 600 000лв за ново „ Ферари Рома “ неотдавна. Колата е одеве излязла от завода. Миналата година си купиха още едно, само че очевидно им е малко.

Луксознoто  спортно возило е карано най-вече от мъжа на русокоската Ивайло Батинков, само че от време на време и тя си разрешава да го кара. Тя се фукала с него и привличала вниманието. Спортната кола на Батинкови е с 8-степенна скоростна кутия и развива 620 конски сили.

В България сходни коли са единици. Батинкови са единствените, които имат два автомобила от серията. Новото „ Ферари ” е малко по-различно и с година по-ново.

Фамилията забогатя фрапантно около пандемията от ковид. Здравното министерство купи тогава с социална поръчка от компанията им лекарство, което се изписва в болничните протоколи против Ковид-19 за над 27 млн. лв..

Миската и мъжът й са спечелили близо 5 милиона лв. с облага от 20% и то изцяло законно. Сега Тоца не пропуща да обикаля света, а скъпите дарове към нея не са за подценяване.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР