Антония Петрова открехна завесата около личния си живот, видя kliuki.ws.

...
Антония Петрова открехна завесата около личния си живот, видя kliuki.ws.
Коментари Харесай

Антония Петрова: Аз командвам вкъщи!

Антония Петрова открехна завесата към персоналния си живот, видя kliuki.ws. През последните няколко седмици миската е много дейна в обществената мрежа Инстаграм. Антония постоянно дава препоръки (дали поискани или пък не) и дава отговор на всевъзможни въпроси на своите фенове.

Антония не крие, че се има за жена, която сполучливо съчетава работата и грижите за фамилията си. Оказва се обаче, че повода за това е не друго, а помощта, която получава.

Миската призна, че има бавачка, която освен се грижи за двете й деца, а и оказва помощ и с семейството. „ Имам детегледачка, която ми беше мъчно да открия. Тя се трансформира в част от нашето семейство.

Помага ми с семейството и възпитанието на децата. Пожелавам на всеки да може да откри човек, на който може да разчита ”, разкрива „ съвършената ” майка.

Антония споделя също, че и двамата със брачна половинка й Ивайло са мощни характери и не е било по никакъв начин елементарно да се напаснат един към различен. „ Да, мъчно е. Всяка връзка изисква старания от двете страни, най-много когато двама души са със мощни характери ”, разкрива Петрова.

„ Каквото и да си приказваме, в последна сметка дамата е моторът на всяко семейство ”, добавя миската за фамилните връзки.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР