Антония Петрова-Батинкова не крие, че иска още едно дете и

...
Антония Петрова-Батинкова не крие, че иска още едно дете и
Коментари Харесай

Toца заприлича на жената-котка, поду се от филъри и ботокс

Антония Петрова-Батинкова не крие, че желае още едно дете и неотдавна даже се появиха клюки, че е заченaла наново . Бившата миска наподобява по-подпухнала от нормално, само че не бременност е повода за подуването й. Блондинката по този начин се е окепазила с филъри и ботокс, че е замязяла на жената-котка. Тя от дълго време прекалява с боцкането и „ разкрасителните ” процедури, та резултатът при нея е по-скоро противоположен, видя HotArena.

Тоца скоро ще навърши 37, само че наподобява по-възрастна поради несполучливите интервенции. Тя постоянно си разрешава да се заяжда с други майки в обществената мрежа и да ги наскърбява на тематика външен тип – я били дебели, я косите им били проскубани, само че самата тя също не е образец за подражателство в това отношение.
Преди 12 лета русокоската от Перник се окичи с купата „ Мис България ” и още тогава си завоюва прякора Мис Крокодил. Според слуховете тогавашният й брачен партньор Александър Бередин  я уредил с короната.

Дали поради комплекси, дали поради суетност, само че от този момент тя постоянно се подлага на какви ли не корекции, с цел да доближи по този начин мечтаните стандарти за хубост. Уви - безрезултатно.
Ако не друго, то най-малко персоналният живот на някогашната миска потръгна. След развода с руснака Бередин тя се омъжи за повторно и наподобява щастлива с сегашния си мъж Ивайло Батинков. Семейството се радва на 2-годишен наследник на име Благовест.

Откакто роди, Петрова e станала от тези амбициозни майки, които тикат децата си да бъдат първи във всичко. Тя насърчаваше Благовест да върви незабавно щом навърши 6 месеца и твърди, че хлапето към този момент е изпреварило връстниците си в доста връзки. „ Синът ми е най-усмихнатото, будно, интензивно, любознателно и отзивчиво дете! ”, хвали се русокоската. По думите й момченцето й се отличвало с изключителна хубост още от бебе.

Бест, както го назовават родителите му, се роди на 17 януари 2019 година, когато някогашната миска чества своя имен ден. Датата не е инцидентна, тъй като цифрата е щастливо за тяхното семейство – на 17 март 2018 година Тоца срещнала брачна половинка си Ивайло за първи път, а година по-късно на 17 юни се ожениха в Гърция.  
Петрова нееднократно е споделяла, че изкарала извънредно лека и спокойна бременност, по тази причина е подготвена още веднъж да мине по същия път. „ Искам децата ни да са с дребна разлика във възрастта. Толкова щастлива и уверена се усещах по време на тези 9 месеца, липсваха неразположения, всичко беше по този начин хубаво, че желая отново да го изживея! ”, безапелационна е Антония.

Връзката на русокоската и благоверния й се развила много бързо. Тя забременяла единствено два месеца след запознанството им, само че зачеването не било инцидентно, а добре планувано. „ Късметлии сме, че имахме този късмет. Хората пробват с години и не се получава, по тази причина съм признателна на ориста! ”, изяснява дипломираната юристка.
След новината за бременността, някогашната миска и мъжът й бързо насрочиха дата за венчавка. Сватбата се състоя в Гърция и на празничното събитие участваха доста другари и родственици. В България пък двойката провежда друга гала, само че в стеснен фамилен кръг, напомня Уикенд.

Съпрузите разнообразяват фамилния си живот, като пътуват до близки и далчени дистанции. Те не стопират да го вършат даже и в изискванията на пандемия. Наскоро се върнаха от Малдивите, а преди този момент бяха в Дубай. Синът им Благовест постоянно е неразделно с тях даже когато са в чужбина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР