Антония е от град Шумен и страда от дифузен астроцитом/туморни

...
Антония е от град Шумен и страда от дифузен астроцитом/туморни
Коментари Харесай

Нека да помогнем на тази прекрасна съпруга и майка да живее! Нека да й върнем усмивката отново

Антония е от град Шумен и страда от разпръснат астроцитом/туморни образования/ на основния мозък. Спешно се нуждае от животоспасяваща интервенция за премахване на тумора. Семейството е получило оферта за интервенция и следващо лекуване от турската болница Лив Хоспитал, гр. Истанбул. Началникът на отделението по Неврохирургия, доктор Мустафа Кемал Хамамджъоглу дава вяра за премахване на 80% на единия израстък и 100% на другия. Клиниката е една от дребното в света, където се употребява метода за неврохирургичните интервенции с флуоресцентно ориентиране. Средствата за интервенцията, престоя и последващото лекуване са непостижими за фамилията. 

Тонито е добросърдечна, блага и състрадателна персона. Тя е доста прочувствена и извънредно занимателна. Всеотдайна майка, брачна половинка и другарка, постоянно подготвена да помогне на всеки. Сега, Тони, има потребност от нашата помощ. 
Нека всички дружно подадем ръка на Тони и на околните й. Нека помогнем на Тони да продължи да извършва своята задача " Да открива и отключва положителното у хората "



Антония с дъщеря си Яница

Всеки, който желае да помогне на фамилията, може да го направи на:

УниКредит Булбанк - Шумен

IBAN: BG68 UNCR 7000 1523 1948 90

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Антония Райнова Янакиева
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР