Антонио Конте смята, че детайлите са решили сблъсъка между Реал

...
Антонио Конте смята, че детайлите са решили сблъсъка между Реал
Коментари Харесай

Конте: Това е моят Интер, едновременно с добро и лошо лице

Антонио Конте счита, че детайлите са решили конфликта сред Реал (Мадрид) и Интер в Шампионска лига. " Нерадзурите " изгубиха с 2:3 като посетител, макар че наваксаха закъснение от два гола.
 Зидан: Много съм благополучен, постоянно има напрежение
Зидан: Много съм благополучен, постоянно има напрежение

" Интер ни сътвори много проблеми "

" Това е моят Интер, по едно и също време с положително и неприятно лице. Смятам, че би трябвало да извървим тези стъпки, с цел да израснем. Не знам доста тимове, които идват в Мадрид и играят подобен вид футбол, наваксват закъснение от 0:2 и даже основават голови благоприятни условия за цялостен поврат. Ние обаче бяхме отборът, който позволи третия гол. Резултатите в последно време не насърчават себераздаването на момчетата, само че ни учат, че детайлите постоянно вземат решение мачове. Футболистите би трябвало да осъзнаят, че това е реалност.

Реал Мадрид игра по този начин като че ли това е край. Те бяха съсредоточени, дадоха всичко от себе си и бяха наясно с значимостта от крайния резултат. Няма директни пътища към триумфа. Интер върви по пътя си. Израстването спрямо предходната година, е голямо. Чувстваме горчилка, тъй като не заслужаваме тези резултати с оглед показаното на терена.

Остават три мача до края - девет точки за печелене. Отборът е посочил, че може да приема провокациите. С малко повече шанс можем да реализираме положителни резултати, а не да би трябвало да сме удовлетворени единствено от положителното си показване. Трябва да работим върху детайлите и да осъзнаем, че работата и самочувствието ни помогнаха да изиграем добре този мач. Вървим по верния път, само че детайлите ни вредят много сега ", приключи изявлението си Конте.
 Реал (Мадрид) оцеля в трагична борба с Интер и резервира възможностите си за излизане от групата
Реал (Мадрид) оцеля в трагична борба с Интер и резервира възможностите си за излизане от групата

3:2 за " галактикос "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР