Антонио Конте се върна към периода си в Тотнъм Хотспър

...
Антонио Конте се върна към периода си в Тотнъм Хотспър
Коментари Харесай

Конте се върна към периода за Тотнъм и призна кое го е накарало да напусне

Антонио Конте се върна към интервала си в Тотнъм Хотспър и призна за какво е взел решението да напусне лондонския клуб. Той призна, че е взел това решение, защото е трябвало да се вземе тази концепция под внимание, защото не може да се преценява с избрани неща.

Също по този начин италианецът подчертава, че би приел за последваща работа, както отбор в родината му, по този начин и клуб в чужбина. След разтрогването на контракта си през март с „ шпорите “ италианецът е свободен сътрудник.

„ Все още имам желанието да съм треньор, тази пристрастеност мъчно може да ме напусне. За да схвана, че нямам място повече в сферата, би трябвало аз да го усещам. Когато пристигна нещо съществено, ще го прегледам. Няма значение дали е тук в Италия или в чужбина “, разяснява треньорът.

Бившият треньор на Ювентус и Интер навърши 60 години и беше запитан за опита си през 15-те месеца, в които работи в северен Лондон. „ Последният опит, който имах, в действителност мога да посочи и доста позитиви. Мога, несъмнено, и някои неприятни неща. Опитът обаче беше превъзходен и постигнахме оптималното при такива условия. Когато дойдох, тимът беше осми или девети, класирахме се за групите на Шампионска лига. Напуснах, когато бяхме четвърти. Трябваше да взема някои решения “, сподели още италианецът.

След напускането си на „ Тотнъм Стейдиъм “ отборът от Англия се свлече от четвъртото място до осмото в крайното класиране във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР