Антонио Конте няма да бъде уволнен и ще продължи да

...
Антонио Конте няма да бъде уволнен и ще продължи да
Коментари Харесай

Конте сам искал да го уволнят от "Челси"

Антонио Конте няма да бъде уволнен и ще продължи да бъде управител на първенеца на Англия " Челси ". Ръководството на отбора даже не е обсъждало възможна негова промяна, оповестява Би Би Си.

Новината обаче наподобява неприятна за италианеца. Друго английско издание - " Дейли Стар " твърди, че експертът самичък саботира работата си отпред на " сините ", които в последните си 5 мача в шампионата имат единствено 1 победа.

Според източник от клуба, Конте към този момент нямал същия престиж в съблекалнята като преди. Причината е в желанието му да притегля нови и скъпи футболисти на " Стамфорд Бридж ". Настоящите футболисти на " Челси " пък имали възприятието, че мениджърът им няма задоволително доверие.

Това е и повода за раздора в връзките сред експерта и Роман Абрамович. Въпреки извоюваната купа предишния сезон, Конте не чувствал поддръжката на своите шефове и желал да не извърши контракта си, който е до лятото на 2019 година

Според медиите в Англия, преломната точка, която ще реши бъдещето на италианеца като управител на " Челси " е мачът от осминафиналите на Шампионска лига против " Барселона ". Срещата е на 20 февруари и ще бъде излъчена директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР