Антонио Бандерас и Мелани Грифит не са заедно от няколко

...
Антонио Бандерас и Мелани Грифит не са заедно от няколко
Коментари Харесай

Антонио Бандерас с трогателно признание за Мелани Грифит

Антонио Бандерас и Мелани Грифит не са дружно от няколко години, само че раздялата им явно не е трансформирало положителните усеща сред двамата.

Актьорът участва на премиите „ Еми “ в понеделник вечер поради номинацията си за най-хубава основна мъжка роля в минисериал за облика на Пабло Пикасо в „ Гений “ . Наградата обаче завоюва сътрудника му Дарън Крис за ролята си на килъра на Джани Версаче в последния сезон на „ Американска престъпна история “.

 Антонио Бандерас Getty

По въпроса на “Entertainment Tonight” за здравето на някогашната си брачна половинка , което претърпя интервенция за унищожаване на рак на носа, след церемонията испанецът показа:

„ Мелани е безценен другар и ми писа доскоро. Тя съжалява, че не завоювах, а тази седмица ще се забележим, тъй като въпреки всичко е част от фамилията и майка на детето ми. Ще обичам тази жена до последния си ден. “

 Антонио Бандерас Getty

Тези думи той сподели в наличието на половинката си Никол Кимъл , която го придружаваше по време на церемонията. За връзката си с нея артистът показа: „ Двамата сме доста влюбени...Сега не желая да встъпвам в детайлности, само че към този момент сме дружно от четири години. Страхотно е. “ Бандерас само показа, че не би предпочел да не предложи брак на Кимъл обществено, както направи режисьорът Глен Уайс в залата по време на речта си във вечерта на премиите „ Еми “ тази година.

 Антонио Бандерас Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР