Антони Здравков се очаква да бъде новият старши треньор на

...
Антони Здравков се очаква да бъде новият старши треньор на
Коментари Харесай

Сухия поема Ботев Враца

Антони Здравков се чака да бъде новият старши треньор на Ботев Враца. Специалистът, който към този момент имаше един престой при врачани, води финални договаряния с управлението на клуба, само че по всичко наподобява, че той ще размени подали оставка Сашо Ангелов.

Остава Здравков единствено да окомплектова щаба си, написа от Тема спорт. В него се чака да влезе досегашния кондиционен треньор в Берое Ивайло Младенов. Все още публично ментор на Ботев е Сашо Ангелов, само че неговото изрично предпочитание е да се раздели с тима и шефовете би следвало да уважат желанието му. Те му бяха дали пролонгация до понеделник, само че след поредност от диалози в четвъртък Ангелов е бил неотстъпчив пред решението си. Той към този момент е даже във Велико Търново.

Врачани ще бъдат водени против Локомотив Пловдив от Стойчо Драмов. На хартия той се води старши треньор на тима, защото Сашо Ангелов няма УЕФА Про-лиценз.

Очаква се Сухия да дебютира на 23-и ноември в семейството против ЦСКА. Любопитен факт е, че Здравков за последно води Ботев Враца против ЦСКА (бел.ред – април 2013, когато експертът влезе в международните медии заради обстоятелството, че демонстративно се опита да скъса картоните на съдията Александър Костадинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР