Антон Недялков отпадна от групата на българския национален отбор по

...
Антон Недялков отпадна от групата на българския национален отбор по
Коментари Харесай

Антон Недялков отпадна от състава на националния отбор

Антон Недялков отпадна от групата на българския народен тим по футбол за гостуването на Сърбия в неделя, съобщава БТА. Левият бранител, който се завърна в игра за представителния отбор след една година пауза, не се качи на рейса за Лесковац поради мускулен проблем в краката и преценката е била, че няма потребност да се рискува ненужно здравето му поради скорошното завръщане на терена. 

Недялков става вторият футболист в селекцията на новия треньор Илиан Илиев, излизащ от състава след санкции Валентин Антов. Травмата на Недялков е от мача в четвъртък, а в същия дуел с Унгария, приключил 2:2, играчът на италианския Кремонезе получи червен картон.

Последният мач на бранителя до оня ден беше контролата с Люксембург през ноември предходната година, завършилa без голове. 30-годишният ловчанлия е апетитен за фундаментален състезател в селекцията на България от всеки от последните треньори на отбора, защото може да бъде употребен на доста постове.

България ще се опита да завоюва първа победа в неделя от 16:00 часа в Лесковац в последния си мач от група " G ” от квалификациите за Германия 2004. Лъвовете имат три равенства и четири провали в седемте си мача до момента. Сърбия от своя страна има 13 пункта и тъждество в неделя ще ги изпрати на финалите.

Любопитното е, че българският народен тим ще играе в обитаемо място, което е единствено на 163 км от София. Това е най-близкото посещение въобще в историята на отбора, откакто последния мач, в който българската селекция пътува с рейс беше през 1999-а година. Контролата Гърция – България тогава се игра в Козани на близо 5 часа от София и приключи 1:0 за домакините.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР