Антон Недялков отпадна и за евроквалификацията с Унгария. Мачът е

...
Антон Недялков отпадна и за евроквалификацията с Унгария. Мачът е
Коментари Харесай

Недялков аут и за Унгария

Антон Недялков отпадна и за евроквалификацията с Унгария. Мачът е през днешния ден от 21,45 ч. на " Пушкаш Арена " в Будапеща и ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.
Капитанът на Лудогорец има контузия в петата, поради която пропусна и първия мач на нашите - загубата от Черна гора с 0:1. Въпреки травмата Недялков остана по свое предпочитание в лагера, като очакванията бяха, че може да е на линия за срещата с " маджарите ". Опитният състезател обаче ще се нуждае от повече време за възобновяване. Бекът изобщо не се качи в самолета. 
Борислав Михайлов поведе делегацията на България към Унгария. Президентът на БФС дойде първи на летището във Варна. След него се появиха вицето му Емил Костадинов и членовете на управата Йордан Лечков, Михаил Касабов и Веселин Балевски.
Никой от играчите и треньорския щаб не пожела да приказва пред медиите. Футболистите имали възбрана. Само Лечков разгласи в типичния си жанр, че в Будапеща " ще гоним дивото ".
" Не започнахме добре. Момчетата бяха много обезпокоени и сковани, напрежението се оказа фактор. По-опитните футболисти извлякоха оптималното и завоюваха мача. Унгария е доста добър тим. Както и различен път съм казвал - изпускаме питомното и гоним дивото. Дано се показват добре, всичко зависи от футболистите. Предният мач мина, идва идващият. За мен Унгария е любимец в групата. Не съм гледал Сърбия и не си разрешавам да давам оценка ", сподели Лечков.
Срещу Черна гора " лъвовете " на Младен Кръстаич бяха надиграни в Разград. Точен бе единствено Никола Кръстович (70). Вратарят ни Даниел Наумов избави много положения. Това е първа загуба за нашите под управлението на сръбския познавач.
" Видях национализъм. Моите футболисти желаеха успеха. Черна гора се бореше и чакаше нашите неточности в средата на терена. Трябва да отидем с високо вдигната глава в Унгария. Сърбия е любимец в нашата група, само че към момента имаме благоприятни условия. Черна гора победи справедливо, само че играчите демонстрираха предпочитание ", разгласи треньорът на България.
В Разград той заложи на състав, чиято междинна възраст беше 23,4 години. 
" Всяко ново начало е мъчно, само че отказването не е вид. Горе главите ", оповестиха от БФС.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР