Антон Недялков даде първото си интервю като футболист на Далас.

...
Антон Недялков даде първото си интервю като футболист на Далас.
Коментари Харесай

Недялков: Това е цял нов свят пред мен

Антон Недялков даде първото си изявление като футболист на Далас. Българският национал изрази насладата си от обстоятелството, че ще играе в американската МЛС и се надява това да помогне и в развиването му като футболист.

ЦСКА продаде за солидна сума собствен национал в Съединени американски щати

"За мен това е цялостен нов свят и съм доста разчувствуван. Не знаех доста за Далас, единствено това, което прочетох в интернет, само че знам, че имаме невероятна подготвителна база и почитатели. Миналата година Далас завоюва доста шампионати, тъй че се надявам с мен да стартираме да побеждаваме още веднъж ", съобщи Недялков.

"Обичам да играя с топката и да оказвам помощ на своите съотборници. Опитвам да съм оптимално ефикасен с банален жанр на игра. Най-голямата ми мощ на терена е, че играя с мозъка си. "

Недялков се надява изявите в МЛС да затвърдят и мястото му в националния тим. "Надявам се. Ще дам всичко, което мога, с цел да направя израстване както самостоятелно, по този начин и да оказа помощ на Далас да завоюва всичко допустимо. Ще дам 110% и се надявам, че ще продължа моя напредък в националния тим. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР