Антон Недялков, бранителят на ЦСКА, е хванал окото на два

...
Антон Недялков, бранителят на ЦСКА, е хванал окото на два
Коментари Харесай

Отбори от Бундеслигата и САЩ искат национала на ЦСКА

Антон Недялков, бранителят на ЦСКА, е хванал окото на два задгранични клуба. Играчът на „ алените “ ще бъде следен от скаути в идния дуел с „ Берое “ тази неделя. Съгледвач на тим от Бундеслигата и управител, представляващ отбор от Съединени американски щати към този момент са в София, с цел да изгледат онлайн изявите на 24-годишния гений.
От началото на акцията Недялков е със статут на корав титуляр на „ Армията “, а с положителните си изяви си завоюва и място в националния тим.
Интерес към бранителя има и от страна на турски клубове, измежду които и „ Коняспор “, където през миналата акция игра Димитър Рангелов.
А на „ Българска войска “ с изключение на изходящи прехвърляния, се чакат и входящи. До късно нощес управлението финализираше договарянията с нападателя Фейвер Меркадо. 27-годишният колумбиец към този момент дойде в България с цел да подпише с „ алените “.
Не е загадка, че в клуба не са удовлетворени от изявите на Кевин Кубемба и е доста евентуално клубът да се раздели с него през зимата. А с възможното привличане на Меркадо, треньорът Стамен Белчев цели да вдигне конкуренцията в предни позиции, където сега неизменност демонстрира само Фернандо Каранга.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР