Антон Марчев е част от листата на водача и кандидат

...
Антон Марчев е част от листата на водача и кандидат
Коментари Харесай

Финансов експерт отказва високо платена работа в Брюксел, за да работи за София

Антон Марчев е част от листата на лидера и претендент за кмет на столицата доктор Асен Ангелов.

Антон Марчев е един от тези младежи, които са родени и отраснали в столицата, имали са опция да учат на открито, само че са решили да се върнат и да работят тук, вкъщи. Роден е през 1998 година в София, учил е в кварталното 17 СОУ Дамян Груев, а по-късно е приключил с отличие Френската Гимназия “Алфонс дьо Ламартин ”. Печели стипендия и учи Международни Икономически връзки в Милано, след завършването си се връща и сега учи компетентност право в Нов Български Университет. Като човек, живял в чужбина, той вижда капацитета на родния си град, както и неговите благоприятни условия.

„ Знам, какви са проблемите на града, защото самият аз пребивавам в краен квартал и всеки ден се сблъсквам с тях. “, декларира Антон. Основният му претекст да се включи в екипа на доктор Асен Ангелов е качеството на въздуха в София, което е един от главните цели на претендента за кмет.

„ Да дишаш не би трябвало да бъде привилегия, която зависи от местоположението ни на живеене, това е право на всеки един човек. За страдание, качеството на въздуха в София продължава да бъде проблем, който визира здравето и благосъстоянието на всички ни. “, безапелационен е той. Като общински консултант Антон ще се включи с капацитета си на млад и изобретателен човек в битката за въздух, която всички столичани водят безрезултатно от години. И този път битката ще е сполучлива, тъй като в екипа на Асен Ангелов има експерти с ясна визия за града и сериозна мотивация да работят за него. Хора, които знаят и могат да трансформират одобрената, само че неработеща система в общината.

Гласувайте за претендента за кмет на София и лидер на листата доктор с бюлетина № 11, а за – в листата за общински съветници с № 111!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР