Антон Кутев ще е говорител на служебното правителство на Стефан

...
Антон Кутев ще е говорител на служебното правителство на Стефан
Коментари Харесай

Антон Кутев ще е говорител на служебното правителство

Антон Кутев ще е представител на служебното държавно управление на Стефан Янев. Кутев е измежду най-ярките лица на Българска социалистическа партия и е главен медиен специалист на левицата от години.

Той към този момент един път е бил на поста представител, само че на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия през 2007 година, когато водач беше Сергей Станишев.

Бил е народен представител в няколко Народното събрание, а преди този момент и общински консултант в София.

А сега е измежду най-острите опозиционери на водача на алените Корнелия Нинова.

Все още не е ясно още дали Кутев ще е единствено представител или ще поеме и пресслужбата на Министерския съвет.

" Две линии са безусловно нездравословни сега за Българска социалистическа партия. Едната е личностната - кой кого избрал. Това е безусловно нездравословно, това би трябвало да бъде затворено. И втората линия - на опълчване с президента, тъй като това в втората доста неверна линия, доста нездравословна за Българска социалистическа партия линия, която лишава гласоподаватели. Ако ние затворим тези линии и минем на кардинален диалог, нещата ще наподобяват по различен метод ", съобщи Антон Кутев откакто не съумя да се класира тази година за Народното събрание. И акцентира, че оттук насетне никакви разграничителни линии не са потребни.

" Нямам чувството, че вътре в партията има съществени разграничителни линии във връзка с Радев. Радев има над 50% поддръжка съгласно социолози и голямата част от тази поддръжка е от леви хора и от хора от Българска социалистическа партия ", уверен е Кутев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР