Антон Кутев не изключва да има процедура по импийчмънт срещу

...
Антон Кутев не изключва да има процедура по импийчмънт срещу
Коментари Харесай

Антон Кутев не изключва да има процедура по импийчмънт срещу Радев

Антон Кутев не изключва да има процедура по импийчмънт против Радев.

Като нищо може да има импийчмънт като процедура против президента Румен Радев. На тяхно място не бих го направил, тъй като ще има доста съществено разтрошаване на партийната система.

Това съобщи някогашният представител на служебното държавно управление Антон Кутев пред БТВ.

Той е на мнение, че през 2024 година ще има нови партийни планове, само че дали президентът ще оглави някои от тях – не стана ясно. Според Антон Кутев, в случай че не престават политиците по същия метод, ще принудят президента да направи политически план. Ако президентът направи политическия план, ще ги отнесе, счита Кутев.

По думите му няма неприятно във властта да има сделки, само че въпросът е да не се излъжат гласоподавателите. Има нормално политическо безсрамие на Политическа партия, които желаят да вземат всичко, уточни Кутев. Има обезверено ръководство на малцинството, тъй като се държи на властта, а падне ли – няма да влезе още веднъж, посочи той.

Според Антон Кутев действителните процеси на ръководството са парите. Антон Кутев не е видял нито един път Николай Копринков да нарушава законите на страната и моралните правила. Когато Бойко Борисов излезе да приказва за пътя на Копринката, да кажат за Автомагистрала „ Хемус “, за тото, за КТБ, за Булгартабак, прикани Кутев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР