Антон Карачанаков безспорно е един от най-опитните футболисти в настоящия

...
Антон Карачанаков безспорно е един от най-опитните футболисти в настоящия
Коментари Харесай

Антон Карачанаков: Искам до края на сезона всеки да даде всичко, което може за Вихрен 

Антон Карачанаков несъмнено е един от най-опитните футболисти в сегашния тим на Вихрен (Сандански). Ето какво сподели офанзивният играч пред формалния уебсайт на клуба:

-Антоне, следва ви значим мач против Ботев (Ихтиман), който се явява спор за третото място. Какво очакваш?
-Мисля, че нашият тим като качество и капацитет е по-добър. Трябва да победим непременно, с цел да се преборим за третото място. Виждам и проследявам представянето на ихтиманци, които направиха страхотна серия напролет. Но нашата цел е единствено и само успеха в този мач.

-Защо допуснахте толкоз доста неточности, в това число и напролет?
-Има много фактори, само че не желая да звучат като оправдания. През цялото време имахме много контузени футболисти. Един излиза от състава, различен влиза – дълго време по този начин и не се събрахме в цялостен състав. Аз играх в първия пролетен кръг и още във втория против Оборище (Панагюрище) се контузих. Отсъствах към един месец, което не е малко. След това ми трябваше време, с цел да си възвърна ритъма на игра. И по този начин, когато за един тим от Трета лига, излязат двама или трима играчи, се усеща. Отделно и ние очевидно не направихме нужното, с цел да спечелим мачовете…

-Какви са задачите ви в оставащите мачове? Стигнахте финалната четворка за Купата на Аматьорската лига.
-В шампионата би трябвало да приключим на трето място. За Купата също продължихме до същинската фаза и ще се опитаме да я спечелим. Основната ни цел обаче е всеки един от нас да даде максимума, което може в оставащите мачове. Това е! Без непотребни сметки и т. н. Просто да бъдем здрави и да поставим старания.

-Как се чувстваш във Вихрен?
-Вече няколко месеца съм тук и не желая да звучи факсимиле, само че съм спокоен. Имах и други разновидности да продължа кариерата си, само че ми трябваше малко време да съм вкъщи със фамилията си. Сега в действителност се усещам благополучен. Защото след мач съм у дома, а когато си в различен град или страна, чакаш да пристигна отмора или пауза, с цел да се прибереш. А това ми тежеше…

-Каква е ситуацията в тима?
-Много добра, въпреки че знаете – когато не побеждаваш, е обикновено настроението да е по-минорно. Имаме много опитни футболисти, има и млади, които пробват да се приспособят. Ние с каквото можем, ще им оказваме помощ, само че истината е, че всичко си зависи от тях. Те би трябвало да имат предпочитание да желаят да играят, да се потвърждават на всяка подготовка и мач.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР