Антон Иванов е новият председател на Младежката структура на Движение

...
Антон Иванов е новият председател на Младежката структура на Движение
Коментари Харесай

Антон Иванов оглави Младежката организация на ДБГ-Бургас

Антон Иванов е новият ръководител на Младежката конструкция на " Движение България на жителите " - Бургас. Той бе определен на поста от Общото заседание на МДБГ, което се организира в офиса на партията в морския град.

Антон Иванов е на 29 години от Бургас. Завършил е компетентност " Тонрежисура и виртуални студийни технологии " в Софийски университет " Св. Климент Охридски ". От 2008 година работи в областта на шоу бизнеса, ръководи музикална компания, взе участие в работни групи за промени в Закона за Авторски Права и Сродни Права (ЗАПСП), член е на сдружение за групово ръководство на авторски права, свързани с музика - Мюзикаутор, член на Българска Музикална Асоциация - БМА. От 2015 година интензивно работи в областта на разпространяване на аудио и видео наличие в онлайн среда, където си партнира с компании от Съединени американски щати, Русия, Франция и Австрия.

Иванов акцентира, че пред МДБГ стои съществено предизвикателство - да отговори на потребностите на младежите в областта на образованието и пазара на труда. " Стремежът ни е младежите на Бургас да бъдат цивилен ангажирани, което включва присъединяване им в разнообразни типове начинания. Младежката организация постоянно е следвала и ще продължи да подкрепя политиките на " Движение България на жителите " и десните хора в битката за мощна страна на свободни хора, почтено правораздаване, качествено опазване на здравето и нововъведения в образованието ", съобщи Антон Иванов след избора си за ръководител на МДБГ.

" Вие сте хората, от които зависи действителното бъдеще на България и Бургас. Не позволявайте някой различен да взема решение вместо вас, да дефинира по какъв начин да живеете. Вие не сте аварийна банка от фрагменти, която се използва по време на избори, а живата кръв на реформаторските, на десните политики ", се обърна към младежите водачът на ДБГ-Бургас Живко Табаков.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР