Антон Хекимян отрече главата му да е на гилотината и

...
Антон Хекимян отрече главата му да е на гилотината и
Коментари Харесай

Кроят ли му шапката? Антон Хекимян проговори за гилотината в...

Антон Хекимян отхвърли главата му да е на гилотината и да се готви уволнението му. И през новата 2023 година шефът на „ Новини и настоящи излъчвания “ в Би Ти Ви ще остане на шефската позиция и не се чувствал заплашен от изпъждане от управлението, написа retro.bg. Тъкмо противоположното – неотдавна се употребил с нови облаги, а точно персонален водач и служебна лъскава кола, които всеки ден го вземали и карали до работното му място и назад.

Масрафът към екстрите се поемал напълно от малкия екран и бил измежду нововъведенията в правилника, а досегашните шефове, заемали поста на Хекимян, не са били обгрижвани с сходни благини.

Наскоро се заприказва, че шефският стол на журналиста се е раздрусал, тъй като управлението схванало, че в действителност нямал нужното обучение, с цел да бъде на толкоз висок пост в медията. Всъщност обаче не било истина, тъй като Хекимян имал не една, а цели две дипломи. „ Бакалавър съм по публицистика, профил „ Телевизия “ във Факултета по публицистика и всеобща връзка на СУ „ Св. Климент Охридски “, а магистратурата ми още веднъж е там в специалността „ Електронни медии “. Магистърската си дипломна работа посветих на материя, която вече познавах в елементи – формата на утринния блок. Изключително признателен съм, че започнах като стажант точно в „ Тази заран “ в Би Ти Ви през 2004 година и успявах да съчетая ученето с трупането на опит в най-качествената телевизионна медия в България. Всичко за специалността съм научил още като кореспондент и през днешния ден на всички млади сътрудници в медията споделям: „ Аз съм кореспондент – индивидът, който ще съобщи на фена есенцията от всяко едно събитие със сърцето си “, споделя старозагорецът.

Все отново обаче имал и едно незавършено висше обучение, за което време не му стигнало и решил да се откаже в средата на следването. „ След няколко години – към този момент като водещ на „ Тази заран “, взех решение да предизвикам себе си и започнах да изучавам право в Нов български университет. Това е образованието, което не съм приключил. И знаете ли, не тъй като не мога, а тъй като разбрах за себе си, че в случай че върша нещо, би трябвало да му се отдам 100%. Държа на името си и не върша взаимни отстъпки в познанията си. Това е съществено и отговорно на първо място към обществото, на което одобрявам, че послужвам най-много като публицист “, изяснява Антон.

38-годишният Хекимян признава, че една от най-големите професионални жертви, която е направил, е неналичието на персонален живот. На процедура той съвсем живеел в малкия екран и прекомерно рядко му оставало време за занимания и отмора. Докато множеството му сътрудници, които са на негово послушание, съумяват ловко да балансират сред работата и фамилиите си, той към момента не е разкрил златната среда. Случаят на Хекимян не е изолиран, тъй като и предшественикът му Венелин Петков дълго време имаше проблеми в персоналния си живот и стана татко за пръв път чак на 50 години, тъй като преди този момент бе предан напълно на кариерата си. Петков обаче най-малко имаше интимна връзка с младата си колежка Николета Маданска, която му роди две деца, а в този момент двамата са разграничени. Последната любовна случка на Хекимян с жена завърши през 2018 година, когато скъсаха с репортерката Василена Гръбчева, с която бяха двойка 5 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР