Антон Хекимян напълно е зарязал личния си живот и е

...
Антон Хекимян напълно е зарязал личния си живот и е
Коментари Харесай

След скандала с Бойко Рашков: Антон Хекимян остава без отпуска

Антон Хекимян изцяло е зарязал персоналния си живот и е станал още по-голям работохолик в последните месеци, разбра HotArena .

Той към този момент половин година е началник на новините в бТВ, а уговорките гълтам цялото му време. И в случай че до неотдавна той успяваше да си открадне някой различен почивен уикенд, в последния месец ситуацията съществено се трансформира. Скандалът сред Бойко Рашков и водещите на " Тази заран " Биляна Гавазова и Златимир Йочев разбуни духовете в медията. Служебният вътрешен министър ги упрекна, че повтарят като папагали репликите, подадени им в слушалките, и на мястото на шефовете им би ги уволнил.

Рашков направи тежък гаф, само че бТВ попадна в епицентъра на дебатите за независимост на словото. Хекимян се упреквал, че значително носи виновност за случилото се, защото разрешил политик да нападна кадровата политика на медията, без да получи подобаващ отпор. Журналистът даже не съумял да мигне няколко нощи от терзание, като непрекъснато премислял случката и възнамерявал началнически решения в бъдеще. Въпреки, че абсурдът заглъхна, Антон е безапелационен, че в околните месеци въобще няма да напуща нюзрума и ще остане без лятна отпуска, с цел да следи под лупа всеки от подчинените си. 

Родителите му са най-притеснени от обстановката, защото от дълго време желаят единствения им наследник да ги подари с внуче, написа Галерия. Сестра му Вера, която е майка на две девойки, също се включва в диалозите и поучава брат си да не отсрочва прекомерно дълго. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР