Антон Хекимян е водещ на най-новия проект на bTV -

...
Антон Хекимян е водещ на най-новия проект на bTV -
Коментари Харесай

Антон Хекимян се завръща като водещ

Антон Хекимян е водещ на най-новия план на bTV - подкастът “Newsroom ”. Той ще започва в понеделник, 5 септември 2022 година, на актуализирания уебсайт на малкия екран. В обособена графа на новинарския уебсайт всяка седмица ще бъдат показани видео диалози с публицисти и редактори, които ще разясняват силата и ролята на медиите за най-важните тематики в обществото.

Хекимян ще посреща гостите в новия “Newsroom ” и дружно с тях ще разкрива по какъв начин се приготвят новините,  какви са критериите за асортимент на тематиките и историите, по какъв начин се борят с подправените вести и по какъв метод ревизират истинността на обстоятелствата. Гости във видео подкаста ще бъдат публицисти, с които ще разискват значимите обществени, политически и стопански тематики и тяхното място в осведомителния поток.

Добре познати и уважавани лица от телевизионния и радио ефир, както и печатните и уеб медии, основни редактори и публицисти ще дискутират с водещия свободата на словото, ролята на медиите по време на изключителни обстановки и рецесии и отстояването на правилата за качествена публицистика и осведомено общество.

В първия епизод посетител на Антон е емблематичният водещ на публичната телевизия Бойко Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР