Антон Хекимян е известен сред колегите си като работохолик, което

...
Антон Хекимян е известен сред колегите си като работохолик, което
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Бях на дъното от любов

Антон Хекимян е прочут измежду сътрудниците си като работохолик, което му пречи в любовта. Миналата година той се раздели с дългогодишната си другарка Василена Гръбчева, която е кореспондентка в Нова телевизия. Двамата бяха двойка в продължение на четири години и Антон към този момент даже говореше за брак и дете, до момента в който русокоската не го напусна.

Причините за раздялата по този начин и останаха в загадка. Двамата стопираха да се появяват дружно и да пускат общи фотоси във фейсбук още през лятото на предходната година. Василена първа разгласи раздялата, само че и тя не сподели какви са аргументите. Самият Антон е признавал, че е тежък темперамент и съжителството с него не е лесна работа, написа „ Галерия “.

С Василена през днешния ден поддържат другарски връзки за разлика от предходната му връзка която продължава две години. За нея той прави същински чудеса от обич.

„ Приех раздялата с някогашната ми другарка доста тежко, бях на дъното. Две години изкарахме дружно. Не мога да скрия, че над година бях в положение, в което като че ли нямах сърце. След това даже не си и помислях за връзка с друга жена “, разкрива тв водещият, който даже мислел за брак с дамата, която му разрушила сърцето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР