Антон Божков, единственият син на Васил Божков, излезе на пазар

...
Антон Божков, единственият син на Васил Божков, излезе на пазар
Коментари Харесай

Единственият син на Васил Божков ходи на пазар без охрана

Антон Божков, единственият наследник на Васил Божков, излезе на пазар без защита, видя кореспондент на " Уикенд ". Богаташът се отби в огромен хипермаркет в столичния квартал " Драгалевци ". Това се случи в деня на прибирането на татко му Васил Божков в България. 

Зетят на Стефан Софиянски умерено обиколи рафтовете в супера, като си потегли с два стека минерална вода, корнфлейкс, прясно мляко и полуготови спагети. Явно фамилията не залага на здравословното хранене. Видимо храната не беше за татко му Васил Божков, с който не са доста близки.

Божков-син се е трансформирал доста за последните 3 години, откогато се появиха проблемите на фамилията му с правораздаването. Мъжът на Ива Софиянска очевидно е напълнял с най-малко 10 кг, а може би даже 15. Няма го стройното момче, което беше единствено преди няколко лета. Косата на 39-годишният Антон към този момент е прошарена, пуснал е и неоформена брада. През ноември наследника на Черепа ще чукне 40 години. Макар и в интернет да написа, че е роден през 1986 година, в действителност Антон се е появил на бял свят на 20 ноември 1983 година

Името на Божков-младши нашумя, откакто бе упрекнат от прокуратурата в пране на пари по предписание на проведена група, ръководена от татко му. Антон бе пуснат под гаранция от 1 млн. лв. броени дни след задържането си. Синът на Черепа е женен за дъщерята на екс-премиера Стефан Софиянски – Ива. Тази година предприемачът и някогашната тв водеща отпразнуваха 10 години фамилен живот. Двамата се срещат по време на следването си в Лондон, бързо се залюбват, Ива забременява и подвигат скъпа женитба, когато булката към този момент е бременна. Любопитно е, че татко му Васил Божков тогава даже не се появи на тържеството. Преди няколко години някогашният сътрудник на Васил Божков - Цветомир Найденов, разкри в изявление, че хазартният необут не е отишъл на сватбата на сина си Антон със Софиянска. По думите на Цеката той не почел вълнуващото събитие поради следващата си държанка и фамилията му било гротеска. Няма доказателства, че Васил Божков не е участвал на венчавката на единственото си дете, само че няма и очевидци, които да потвърдят, че е почел сватбата.

След като Васил Божков бе разгласен за интернационално търсене, кариерата на снаха му Ива също се сгромоляса. Тя бе тихомълком освободена като кореспондент в Нова телевизия, където се опиваше да гради име, въпреки по всеобщо мнение да няма особени качества като публицист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР